Начало  
Дентален Център Юниордент - Добрата дентална практика
Дентален Център Юниордент - Добрата дентална практика
 
Актуално
За нас
За вас, пациенти
Контакти
Въпроси и отговори
 
Терапия
Хирургия
Протетика
Ортодонтия
Специализирани дейности
 
За нас
     
 
ЮНИОРДЕНТ - ДОБРАТА КЛИНИЧНА ПРАКТИКА
   
     
     
ОСНОВНИ ДЕНТАЛНИ ПРОФИЛИ
     
Основни дентални профили
Основни дентални профили
Основни дентални профили
     
 
МЕНИДЖМЪНТ НА ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "ЮНИОРДЕНТ"
Д-р Ирена Божидарова
Председател на Съвета на директорите на Дентален център "Юниордент", управителен орган на частното акционерно дружество "Юниордент"
СV - Магистър по дентална медицина - Дентален факултет на Медицински университет София. Има придобита специалност по обща дентална медицина. Член на Българската академия по дентална медицина и Българското дружество по естетична стоматология. Специалист по дентална естетика в "Health & Beauty dental studio-Juniordent". Участник в реалити програмата "Пълна промяна". Наградена с приз "Усмивка на годината 2008" и приз "Керамични възстановявания" в Националния конкурс " Усмивка на годината" 2009.
     
Д-р Светослав Гачев
Изпълнителен директор на дентален център "Юниордент", частно акционерно дружество
СV - Създател и ръководител на Дентален център "Юниордент" от основаването му през 1990г. Магистър по дентална медицина - Дентален факултет на Медицински университет София. Специалист по медицина и икономически мениджмънт. Член на Българската академия по козметична дентална медицина и Българското дружество по естетична стоматология. Специалист по дентална естетика в "Health & Beauty dental studio-Juniordent". Участник в реалити програмата "Пълна промяна". Наградена с приз "Усмивка на годината 2008" и приз "Керамични възстановявания" в Националния конкурс " Усмивка на годината"2009. Носител на наградата "Джесън Прайз" на FDI - Световната дентална федерация -2002г. Виена.
     
 
НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛЕН ДЕНТАЛЕН КОНКУРС "УСМИВКА НА ГОДИНАТА"
 
НОМИНАЦИИ ЗА КЛАСИРАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН ДЕНТАЛЕН КОНКУРС "УСМИВКА НА ГОДИНАТА" 2010

     
 
     
 
  « назад напред »  
ЮНИОРДЕНТ © 2007. Всички права запазени
design&support: www.need.bg